IMG_8146

Inspirasjonen fra det enkle skandinaviske livet og en fasinasjon for mystikk, farger og bevegelse gjør at smykkene hos Kersti Kartfjord får noe eget over seg.

 

 

”Gullsmed faget er viktig for et godt gjennomtenkt smykkedesign.”

 

 

DESIGNEREN

Hei! Jeg er Kersti Kartfjord, utdannet smykkedesigner og gullsmed.

Jeg ble belønnet med en Bachelor of Honour diploma i design fra The School of Jewellery i Birmingham, England.

Hjemme igjen i Norge bestemte jeg meg for å ta svennebrev i gullsmedfaget fordi jeg viste et godt håndlag innen faget og fordi dette gamle håndverket fasinerer meg.

Jeg designer mine egne kolleksjoner som lages på mitt verksted i Bodø. Dette omfatter mye arbeid og nøye planlegging. Målet mitt er at smykkene mine skal være håndlaget og av høy kvalitet. Gullsmed faget er viktig for et godt gjennomtenkt smykkedesign.

 

INSPIRASJON

Kersti Kartfjord er et designmerke fra Bodø. Bodø er omringet av fjell og hav. Det er mye vær i Bodø og årstidene er veldig tydelige. Naturen er ren og enkel. Mitt siste design er inspirert av omgivelsene her nord og min kultur. De majestetiske fjellene, havet, hav-ørnen, nordlyset og det nordiske folket.

 

VISJON

Min visjon er å skape et rent og enkelt design med et snev av den lekne og sterke naturen. Jeg har lagt vekt på overlegne silhuetter, kontraster og moderne detaljer. Med naturen som utgangspunkt har jeg klart å gjennskape lekne men óg skarpe bevegelser som skal få fram styrke i smykkene. Smykkene er enkle og kan mikses sammen for å skape personlighet.

kk2

IMG_2524